top of page

Kirjoituskilpailutekstit

Alla avattavissa ja luettavissa kaikki Porin lähikirjastoyhdistyksen järjestämän kirjoituskilpailun loppukilpailuun edenneet kirjoitukset aikuisten ja nuorten sarjoista. Kirjoituskilpailun palkintojenjakotilaisuus pidettiin 16.5.2021.

Nuorten sarjan voittaja oli Maria Kekkonen Kirjastokokemus-kirjoituksellaan, jossa hän kuvaa raikkaasti nuorten sekoilua Oodissa. Toiseksi sijoittui Milja Niemi koskettavalla tekstillään Todellinen minä ja kolmanneksi Cecilia Mäki lennokkaalla fantasiakirjoituksella Ella ja kirjasto. Kunniamaininnat saivat Oskari Virta seikkailutarinallaan Arkeologi Rifle ja kirottu kirja sekä Aili Savolainen tarinallisella runollaan Lomalle unelmiin.

 

Aikuisten sarjan voittajaksi nousi Kai Käkelä Pihlavan kirjastoon sijoitetulla tarkkanäköisellä novellillaan Suoja. Toiseksi sijoittui Sirkka Turkki koskettavalla lapsuuskuvauksellaan Kirjastokokemus ja kolmanneksi Leena Huotilainen unenomaisella fantasiatarinallaan Sivut. Kunniamaininnat saivat Timo Kojonen taitavasta Talvipäiväkirja-novellista, Leena Finska runostaan Lukeva lapsi ja Veikko Karhumaa pienieleisestä kuvauksestaan Hiljaisen miehen kirjastossa.

bottom of page