top of page

Kirjastojen verkkopalvelut käytettävissä myös kirjastojen kiinniolon aikana

Suomen kirjastot pysyvät suljettuina ainakin 13.4. saakka koronavirusepidemian aiheuttaman uhan takia. Vaikka fyysiset kirjastot eivät juuri nyt palvele, niin kirjastojen verkkopalvelut ovat toiminnassa myös tänä aikana.


Tutustu muun muassa seuraaviin verkossa oleviin kirjastopalveluihinEllibs - e-kirjat ja e-äänikirjat


Palvelussa voit hakea, selata ja lainata e-kirjoja sekä e-äänikirjoja käyttöösi Satakirjastojen hankkimasta kokoelmasta. Ennen lainausta palveluun tulee kirjautua kirjastokortin numerolla ja nelinumeroisella PIN-koodilla (samaa koodia käytetään kirjastojen sähköisissä palveluissa ja lainausautomaateissa). Ensimmäistä kertaa kirjautuessa kysytään vielä syntymävuotta ja palvelun ehtojen hyväksymistä ennen kuin aineistoja voi ryhtyä lainaamaan. E-lainoja ei voi uusia. Laina-ajan umpeuduttua aineistoa ei voi enää käyttää, joten myöhästymismaksuja ei tule. Ellibsin voi ottaa haltuun helposti myös puhelimella ja tabletilla erillisen ladattavan sovelluksen avulla.


Siirry Ellibs-palveluun tästä.eMagz - E-lehdet


Sähköisiin aikakauslehtiin voi syventyä myös kotona eMagz-palvelun avulla. Lehtiä pääsee lukemaan kirjautumalla ensin palveluun kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Sähköisten sanomalehtien ePress-palvelua pääsee käyttämään ainoastaan kirjastoissa paikan päällä.


Siirry eMagz-palveluun tästä.Kirjastokino


Sähköisten kirjastopalvelujen uusi tulokas Kirjastokino sisältää paljon uudempia elokuvia jokaiseen makuun. Lisäksi palvelusta löytyy myös runsaasti suomalaisia klassikkoelokuvia. Kirjaudu sisään kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.


Siirry Kirjastokinoon tästä.Nämä ja muut Satakirjastojen sähköiset kirjastopalvelut listattuna tällä sivulla.


Käväise myös Satakirjastojen nettisivulla tästä linkistä.

bottom of page