top of page

Kirjoituskilpailun palkinnot jaetaan tulevana sunnuntaina 16.5.


Kirjoituskilpailun palkintojenjakotilaisuuden 16.5. bannerikuva.

Porin lähikirjastoyhdistyksen kirjoituskilpailun palkintojenjakotilaisuus pidetään verkossa Zoomin välityksellä nyt tulevana sunnuntaina 16.5. klo 18. Linkki lisätään Fb-tapahtumasivulle lähempänä ajankohtaa!


Zoom-tilaisuudessa raati julkistaa kirjoituskilpailun voittajat ja palkinnot sekä keskustelee teksteistä kirjoittajien kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille.


Tervetuloa mukaan! Tilaisuuden järjestämiseen on saatu tukea Porin kaupungin kulttuurin toiminta-avustuksen kautta.


Raadin muodostavat kirjailija ja toimittaja Soila Ojanen, elokuva- ja teatteriohjaaja Noora Männistö, graafikko Jiri Mäntysalo sekä teatteri-ilmaisunohjaaja, kirjailija ja lähikirjastoyhdistyksen puheenjohtaja Reetta Vehkalahti.

Palkitut tai kunniamainitut tekstit saavat kirjallisen palautteen raadilta. Voittajat palkitaan kirjapalkinnoin ja voittajatekstit julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla lähikirjastoyhdistys.fi sekä näyttelijän lukemina videoina yhdistyksen YouTube-kanavalla. Kilpailuaika oli 15.11.2020 – 28.2.2021.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Syyskokouksemme päätti 26.11. yhdistyksen purkautumisesta. Hallitus päätti esittää purkautumista syyskokoukselle lopulta muun muassa niistä syistä, että yhdistysmuotoinen toiminta oli muodostunut rask

bottom of page