top of page

Muistaks sää kirjastos? Kirjastomuistojen keräys 1.3.-31.5.


Bannerissa kirjastomuistojen keräyksen teksti ja tiedot, jotka löytyvät myös artikkelista.

Mikä on sinun lähikirjastosi? Onko se pieni sivukirjasto naapurissa vai pääkirjasto? Ehkä kirjastoauto pysähtyi melkein portillasi? Muistatko ensimmäisen kirjastokorttisi? Vietitkö aikaa hyllyjen välissä koulupäivän jälkeen? Kuuluiko viikkorutiiniisi tutkiskella läpi uutuushylly? Auttoiko kirjastonhoitaja sinua ratkaisemaan jonkin kiperän pulman?


Kirjasto on suomalaiselle tärkeä ja merkittävä paikka. Erityisen tärkeää on, että kirjasto löytyy läheltä.


Porin lähikirjastoyhdistys ry järjestää keräyksen kirjastomuistoista. Erityisesti kaipaamme muistoja porilaisista kirjastoista, joita ei enää ole tai jotka ovat lopettamassa nykyisissä tiloissaan, kuten Käppärän ja Ruosniemen kirjastot.


Kaikki muistot julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla ja parhaista kerätään pieni kirjanen, joka julkaistaan kesällä 2022.

Muistojen muoto on vapaa; voit kirjoittaa proosaa tai runoa, piirtää kuvia tai osallistua valokuvalla. Kaikki muistot julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla ja parhaista kerätään pieni kirjanen, joka julkaistaan kesällä 2022.


Keräys alkaa 1.3. ja päättyy 31.5.2022. Voit lähettää muistosi osoitteeseen porinlahikirjastoyhdistys@gmail.com tai postitse Porin Lähikirjastoyhdistys, Rauhanpuisto 14 as. 2, 28120 Pori.


Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kymmenen kirjapalkintoa. Kirjastomuistojen keräys on osa Rakkaudella porilaisille -hyvinvointitapahtumia.


Kirjastomuistojen keräyksen juliste:

Muistaks sää kirjastos 2022_juliste_A4
.pdf
Download PDF • 323KB

bottom of page