top of page

Osallistu meidän kirjoituskilpailuun!


Bannerikuva: Porin lähikirjastoyhdistyksen kirjoituskilpailu käynnistyy.

Porin lähikirjastoyhdistys julistaa kirjoituskilpailun. Aiheena on luku- tai kirjastokokemus. Muoto on vapaa. Kirjoitus voi olla fiktiivinen novelli, muistelma, runo, laulunsanoitus, essee tai vaikka satu. Maksimipituus on 6 liuskaa, rivivälillä 1,5 ja fonttikoolla 12.


Kilpailussa on 3 sarjaa: alle 12-vuotiaat, 12–17-vuotiaat ja aikuiset. Tuomaristona toimivat kirjailija, toimittaja Soila Ojanen, elokuva- ja teatteriohjaaja Noora Männistö, teatteri-ilmaisunohjaaja ja kirjailija Reetta Vehkalahti sekä lähikirjastoyhdistyksen puheenjohtaja Jiri Mäntysalo. Loppukilpailuun valitut tekstit saavat kaikki kirjallisen palautteen tuomaristolta. Voittajat palkitaan kirjapalkinnoin ja voittajatekstit julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla sekä näyttelijän lukemina videoina yhdistyksen YouTube-kanavalla.


Kilpailuaika on 15.11.2020–28.2.2021 ja voittajat julkistetaan toukokuussa 2021.

Kilpailuaika on 15.11.2020–28.2.2021 ja voittajat julkistetaan toukokuussa 2021. Kilpailutekstit lähetetään osoitteeseen porinlahikirjastoyhdistys@gmail.com tai postilla Porin Lähikirjastoyhdistys c/o Reetta Vehkalahti, Rauhanpuisto 14 as 2, 28120 Pori.


Sähköpostilla lähetettäessä merkitse oma nimesi ja yhteystietosi sekä nimimerkkisi viestikenttään ja nimimerkkisi sekä sarja, johon osallistut liitteenä olevaan kilpailutekstiin. Postilla lähetettäessä laita nimesi ja yhteystietosi suljettuun kirjekuoreen ja kirjoita kuoren päälle sekä tekstiisi nimimerkkisi ja sarja, johon osallistut.


Tsemppiä kilpailuun!


bottom of page